Deze licht mousserende rosé wijn heeft een fris, fruitige smaak met een mooi aroma van rood fruit. Limburgs Parelke wordt volgens de frizzante prosecco methode geproduceerd en heeft een klein zoetje.
Deze wijn is gemaakt volgende méthode traditionele. Door een lagering van 24 maanden op de gist heeft deze wijn een volle structuur met achter op de tong een licht zoetje.
Deze mousserende rosé wijn is gemaakt volgens méthode traditionelle en is vernoemd naar een van de oprichters van St. Martinus, de moeder van Stan.
Deze mooie droge, volfruitige mousserende witte wijn is gemaakt volgens de méthode traditionnelle.
Deze volle en mousserende wijn is gemaakt volgens de méthode traditionnelle.
Deze frisse wijn heeft een geur van jasmijn en verrast met een fruitige smaak van kruisbessen in de mond.
Sinds 2014 exclusief gemaakt voor het bergdorp Vijlen.
Deze frisse, fruitige wijn gemaakt van Chardonnay en Auxerrois is een smaakvolle wijn met een mooie afdronk.
Deze droge witte wijn gemaakt van Johanniter en Riesling is vernoemd naar de dochter van de wijnmaker. Een prachtige witte wijn met oplegpotentieel.
‘Intense Wines’ en ‘Wijndomein St. Martinus’ lanceren een nieuwe wijn. De gehele winst gaat naar de www.2blossomfoundation.org.
Onze witte wijn ‘Ubuntu’ is zoals ‘levenskracht’, een prachtige samenkomst van twee druivenrassen die de natuur weerspiegelen en waarbij Stan Beurskens en Janneke Rutten hun creatieve vakmanschap hebben samengebracht. Het resultaat: een prachtige, zuivere, maar krachtige blend met tonen van witte perzik, abrikoos en gekonfijte sinaasappel.
Wil jij een goed doel steunen, bestel nu jouw Ubuntu!
De 3 Deugden is een volfruitige droge wijn gemaakt van Souvignier Gris en een deel Pinot Gris. Een wijn met een krachtige en unieke smaak en geur.
Prestige Wit is een blend van Souvigner Gris, Chardonnay en Solaris.
Deze frisse, droge rosé heeft een prachtige volle smaak met tonen van framboos en kers. De wijn is licht kruidig en heeft een volle afdronk.
Deze complexe rosé heeft door een lagering op barrique vaten een verrassend krachtige stijl.
Soepele, fruitige rode wijn op eikenhout gelagerd. Waardoor de wijn naast de fruitige geur van rood en zwart fruit ook diepgang krijgt. Sinds 2016 exclusief gemaakt voor het bergdorp Vijlen.
Volle rode wijn gemaakt van Pinot Noir en Monarch.
Johannes is gemaakt van Cabernet Cortis, Cabernet Cantor en Pinotin. Deze volle wijn kenmerkt zich door een smaakexplosie van exotisch fruit en past bij iedere gelegenheid.
7 Zonden is gemaakt van Cabernet Cortis en Cabernet Cantor. Het combineren van verschillende jaargangen resulteert in de creatie van een bijzondere wijn. Kruidige klanken en krachtige tannines maken deze wijn tot een krachtpatser.
Deze licht parelende witte wijn heeft een frisse smaak van passievrucht en past bij iedere gelegenheid. Bruisend Bergdorpje wordt volgens de frizzante prosecco methode geproduceerd en heeft een klein zoetje.
Zusje is een heerlijke dessertwijn gemaakt van Solaris en Muscaris en is, zoals het zusje van de wijnmaker, de zoetste van de St. Martinus wijn familie.
In 1995 plantte Hans Beurskens, grondlegger van Wijndomein St.Martinus, het druivenras Pinotin aan. Nu, bijna 30 jaar later, hebben deze wijnstokken hun dienst bewezen. Graag verduurzamen wij het laatste stukje van het wijngaardproces door deze stokken te versnipperen tot rookhout.
En gaan we op ons wijndomein zelf bbq’n? Dan gebruiken we de as als organische stof voor de nieuwe aanplant. Een prachtig stukje circulaire wijnbouw, die ook nog eens bijdraagt aan een lekkere smaak op het bord!
Caspar is een uniek product van Wijndomein St. Martinus. Elk van de 3 ‘wijzen’ heeft een eigen smaak door de verschillende lagering en samenstelling.
Melchior is een uniek product van Wijngaard St. Martinus. Elk van de 3 ‘wijzen’ heeft een eigen smaak door de verschillende lagering en samenstelling.
Balthasar is een uniek product van Wijndomein St. Martinus. Elk van de 3 ‘wijzen’ heeft een eigen smaak door de verschillende lagering en samenstelling.
12 Maanden lang rijpte de vries-gedestilleerde Wintervrund in de wijnvaten van St. Martinus. Het bier heeft mogen rijpen in de wijnvaten waar voorheen de Cabernet Cantor en Cabernet Cortis in gelagerd zijn. Door de complexiteit van vriesdestillatie, Wintervrund, de wijnen en houtlagering in de wijnvaten van St. Martinus is een rijk, temperamentvol bier ontstaan met zachte tonen van karamel.
Lekker bij feestgevoelens, blosjes op de wangen, fine dining, lam, momenten van bezinning en chocolade.
Ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, hop, wijndruiven, jeneverbes, zoethout. Bevat SulfietBevat: sulfiet
De Köppige Tinus is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Biersommelier André Köppen en Wijndomein St. Martinus. Deze Limburgse Grape Ale is gemaakt om culinaire ervaringen te verrijken en smaakpapillen te prikkelen.
Proef de complexe smaken die samenkomen in elke slok en laat je verrassen door deze bijzondere bier-wijn-combinatie die het verdient geproefd te worden!
Ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, hop, biergist, auxerrois druiven, wijngist . Bevat SulfietBevat: sulfiet
Champagne stop met St. Martinus logo.
Tas met St. Martinus logo.
Next level bites & drinks voor de ultieme borrel.
Zit de vijf al in de klok? Borrelen is een manier om hoogtepunten te vieren, verdriet te verdrinken of gewoon gezellig tijd met elkaar door te brengen. Voor wie genoeg heeft van het ouderwetse blokje kaas of plakje worst bij de borrel bedacht Susan Aretz 70 next level borrelhapjes, waarmee je verrassende, culinaire borrelplanken met thema’s als Nordic of High wine kunt samenstellen.
Auteur: Susan Aretz
Taal: Nederlands
Ga met Susan Aretz mee op culinair borrelavontuur. Want er WERELWIJD nog zo veel te ontdekken dat ook geweldig lekker is . Wat dacht je van verrassende hapjes als harige, Indiase crackers, Vietnamese Banh mi chien tom, smeuige borrelboters en spannende cocktails en mocktails. Leg die plank dus maar vast klaar, want vanaf nu is het ALTIJD EN OVERAL BORRELTIJD!