Rondleidingen

Wij zijn trots op ons mooie wijnbedrijf en daarom geven wij je graag een kijkje achter de schermen. Hiervoor bieden wij verschillende rondleidingen aan.

In dit arrangement van ruim 2 uur, nemen wij je mee naar de wijngaarden en de wijnkelders. Uiteraard laten wij je niet alleen kijken, de rondleiding is inclusief wijnproeverij en een plankje met streekproducten!

Proeverijen

Sinds 1986 staan we bekend als de eerste rode wijngaard van Nederland. Maar inmiddels valt er van alle stijlen wijn te proeven op ons wijndomein: wit, rosé, rood, mousserend en dessert wijn. We verwerken zelfs onze restproducten tot volwaardige bieren en distillaten. Tijdens het ‘Proef onze passie’ arrangement nemen we je mee naar onze wijnkelders en sluiten we in ons proeflokaal af met met een wijnproeverij en een plankje met streekproducten.

Masterproeverij

Een wijnproeverij is nog leuker als er een thema is! Naast onze ‘Proef onze passie’ bieden we door het jaar heen ook diverse masterproeverijen aan. Kaas, chocolade en wild passeren allemaal de revue. Deze proeverijen zijn seizoensgebonden en er wordt geproefd met echte kenners uit het vakgebied. 

Plukkersdagen

Altijd al eens druiven willen plukken? Onderdeel willen zijn van de eeuwenoude wijntraditie? Kom dan naar onze Plukkersdagen.

Omdat wij in de oogsttijd wel wat extra handen kunnen gebruiken en omdat het zo gezellig is organiseren wij elk jaar een aantal Plukkersdagen. Deze vinden altijd plaats op een vrijdag, zaterdag en zondag in eind september begin oktober. Omdat elk jaar anders is, zijn de definitieve dagen pas een aantal weken van te voren bekend. Tickets om deel te nemen zijn aan te kopen via onze website, maar let op: vol is vol!

Masterclass

Heb je behoefte aan meer informatie dan dat wij je kunnen geven tijdens een rondleiding? Boek dan een masterclass van Stan Beurskens of Wiebke Neddermann (minimaal 10 personen). Deze masterclasses kunnen geheel naar wens ingevuld worden. Denk hierbij aan de duur van de masterclass en het onderwerp, maar het is ook mogelijk een wijn/spijs arrangement te boeken.

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van de maatwerk wensen. Informeer voor de mogelijkheden via info@wijngaardmartinus.nl

Open dag 2024

Jaarlijks worden er landelijke open wijndagen gehouden. De datum van de open dag van 2024 wordt nog bepaald.

Kom genieten, proeven of neem deel aan een rondleiding in onze wijnkelders. Op het terras of in het proeflokaal kun je genieten van een van onze wijnen met lokale streekproducten.

Aanmelden is niet nodig, deelname is gratis.

ONZE GASTEN VERTELLEN: