Plukkersdagen

Wil jij je net als ons team wanen in het vak van de wijngaardenier? Maar ben je stiekem ook blij dat je mag komen genieten tijdens het mooiste moment van het jaar?

Schrijf je dan nu in voor onze plukkersnieuwsbrief en maak als eerste kans om een ticket voor de befaamde plukkersdagen te bestellen!

De plukkersdagen vinden plaats van woensdag t/m zondag in de maand oktober. Omdat elk jaar anders is, worden de definitieve dagen pas een aantal weken van tevoren bekend gemaakt via de plukkers nieuwsbrief.

Hoe ziet een plukkersdag eruit?

Elke ochtend ontvangen we je op een van onze wijngaarden. We gaan van start met koffie/thee en Limburgse vlaai gevolgd door de uitleg over de druivenpluk. Ons professionele team staat jou gedurende de dag bij om alle vragen te beantwoorden.

Tijdens de middag is het tijd voor de pauze. Uiteraard trakteren wij op een bourgondische lunch verzorgd door Restaurant Bergzicht. We genieten zoals ‘echte’ wijngaardeniers dat doen van een heerlijk glas St. Martinus wijn.

Samen plukken we door tot het einde van de middag en als afsluiting heffen wij, onder het genot van een klein hapje, nogmaals met z’n allen het glas! Dit moment vereeuwigen we met een leuke plukkers foto en uiteraard krijg je een heerlijke fles St. Martinus wijn mee naar huis!

Data 2023

De plukdagen van 2023 zitten er op en de oogst is binnen.
Vintage 2024 ligt nog ver voor ons.

Neem in augustus 2024 weer een kijkje voor de data van 2024!

ONZE PLUKKERS VERTELLEN: