Toont alle 6 resultaten

Toon sidebar

BBQ Rookhout: pinotin druif

In 1995 plantte Hans Beurskens, grondlegger van Wijndomein St.Martinus, het druivenras Pinotin aan. Nu, bijna 30 jaar later, hebben deze wijnstokken hun dienst bewezen. Graag verduurzamen wij het laatste stukje van het wijngaardproces door deze stokken te versnipperen tot rookhout. 

En gaan we op ons wijndomein zelf bbq’n? Dan gebruiken we de as als organische stof voor de nieuwe aanplant. Een prachtig stukje circulaire wijnbouw, die ook nog eens bijdraagt aan een lekkere smaak op het bord!

Gulle Tinus 2022

12 Maanden lang rijpte de vries-gedestilleerde Wintervrund in de wijnvaten van St. Martinus. Het bier heeft mogen rijpen in de wijnvaten waar voorheen de Cabernet Cantor en Cabernet Cortis in gelagerd zijn. Door de complexiteit van vriesdestillatie, Wintervrund, de wijnen en houtlagering in de wijnvaten van St. Martinus is een rijk, temperamentvol bier ontstaan met zachte tonen van karamel.

Lekker bij feestgevoelens, blosjes op de wangen, fine dining, lam, momenten van bezinning en chocolade.

Ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, hop, wijndruiven, jeneverbes, zoethout. Bevat SulfietBevat: sulfiet

Köppige Tinus

De Köppige Tinus is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen Biersommelier André Köppen en Wijndomein St. Martinus. Deze Limburgse Grape Ale is gemaakt om culinaire ervaringen te verrijken en smaakpapillen te prikkelen.

Proef de complexe smaken die samenkomen in elke slok en laat je verrassen door deze bijzondere bier-wijn-combinatie die het verdient geproefd te worden!

Ingrediënten: water, gerstemout, tarwemout, hop, biergist, auxerrois druiven, wijngist . Bevat SulfietBevat: sulfiet