Toont alle 5 resultaten

Toon sidebar

Wilhelmus

Woensdag 27 april: een dag met een gouden randje, want vandaag viert de Koninklijke familie Koningsdag in Maastricht. We zijn ontzettend trots dit samen met hun te mogen vieren en de Koninklijke familie te laten proeven van al het moois wat Limburg te bieden heeft. Speciaal voor deze gelegenheid presenteren we onze nieuwe ‘Wilhelmus’ wijn.

Wilhelmus is een orange wine gemaakt van 100% Souvignier Gris en 12 maanden gelagerd op Frans eiken. Deze krachtige wijn met tonen van gekonfijte sinaasappel heeft een stevige structuur en is daardoor breed inzetbaar bij wijn en spijs. Een pracht begeleider op deze mooie dag!

Het motto van Koningsdag dit jaar luidt ‘Leef Maastricht’. Het staat voor de veelzijdigheid van het leven in Maastricht en Zuid-Limburg. Om dit motto kracht bij te zetten, doneert St. Martinus de helft van de opbrengst aan het ‘Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie’.  De missie van het centrum luidt: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

We nodigen je uit om dat leven samen met ons te vieren, te genieten van kleine en grote dingen, tijdens Koningsdag en alle andere dagen van het jaar.

Magnum Josefien 2020

De Magnum Josefien is net zoals de dochter van de wijnmakers levendig en opgewekt. Fijne zuren en aroma’s van vers wit fruit maken deze elegante wijn de perfecte begeleider voor bij het eten.

Bewaaradvies: de fles rechtop bewaren.

Magnum 3 Deugden 2020

De Magnum 3 Deugden is een volfruitige droge wijn gemaakt van Souvignier Gris en een deel Pinot Gris. Een wijn met een krachtige en unieke smaak en geur.

Bewaaradvies: de fles rechtop bewaren.

Cuvée Prestige 2016

Deze volle, krachtige rode wijn gemaakt van 100% Cabernet Cortis wordt alleen in de beste jaren gemaakt.
(jaren van Cuvée Prestige: 1999, 2001, 2003, 2006, 2009, 2011 & 2014)

Funkelwien Magnum

Deze mooie droge, volfruitige mousserende witte wijn is gemaakt volgens de méthode traditionnelle.

Een speciale en unieke fles met een inhoud van 1,5 liter.