Proeverijen & rondleidingen

Wij zijn trots op ons mooie wijnbedrijf en daarom geven wij je graag een kijkje achter de schermen. Tijdens de rondleiding van ongeveer 2 uur, nemen wij je mee naar de wijngaarden en de wijnkelders. Uiteraard laten wij je niet alleen kijken, de rondleiding is inclusief proeverij van 3 van onze wijnen!

Wanneer?
Rondleidingen vinden iedere woensdag, vrijdag en zaterdag om 14.00 uur plaats (uitgezonderd de feestdagen).

Reserveren is alleen online mogelijk!

Kosten rondleiding
€ 19,50 p.p.

Liever een privérondleiding en/of proeverij? Dit kan gedurende het gehele jaar op afspraak. Voor gezelschappen vanaf 10 personen. Neem contact op voor meer informatie.

Open dagen

St. Martinus doet dit jaar helaas niet mee met de open wijndagen op 19 en 20 september ivm Covid-19. Omdat wij geen invloed hebben op het aantal mensen dat naar de open dagen zouden willen komen kunnen wij de 1,5 meter niet garanderen en dus uw veiligheid niet voldoende bewaken. We hopen u op een ander moment wel te mogen ontvangen op ons wijndomein.

Masterclass

Heb je behoefte aan meer informatie dan dat wij je kunnen geven tijdens een rondleiding? Boek dan een masterclass van Stan Beurskens of Wiebke Neddermann (minimaal 10 personen). Deze masterclasses kunnen geheel naar wens ingevuld worden. Denk hierbij aan de duur van de masterclass en het onderwerp, maar het is ook mogelijk een wijn/spijs arrangement te boeken.

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van de maatwerk wensen.

Plukevents

Altijd al eens druiven willen plukken? Onderdeel willen zijn van de eeuwenoude wijntraditie? Kom dan naar onze Plukkersdagen.

Omdat wij in de oogsttijd wel wat extra handen kunnen gebruiken en omdat het zo gezellig is organiseren wij elk jaar een aantal Plukkersdagen. Deze vinden altijd plaats op een zaterdag en zondag in oktober. Omdat elk jaar anders is, zijn de definitieve dagen pas een aantal weken van te voren bekend. Je kunt je dan inschrijven, maar let op: vol is vol!

Vraag een privéproeverij of - rondleiding aan

Laat ons hieronder jouw wensen weten en wij nemen spoedig contact met je op!

We gebruiken jouw gegevens alleen om je een e-mail terug te sturen (privacyverklaring).

ONZE GASTEN VERTELLEN:

St. Martinus Wijngaard

Bezoek onze

Wijngaard