Rondleiding incl. proeverij

Wij zijn trots op ons mooie wijnbedrijf en daarom geven wij je graag een kijkje achter de schermen. Tijdens de rondleiding van ongeveer 2 uur, nemen wij je mee naar de wijngaarden en de wijnkelders. Uiteraard laten wij je niet alleen kijken, de rondleiding is inclusief proeverij met 3 van onze wijnen!

Rondleidingen vinden dinsdag t/m zaterdag om 13:00 en 15:00 uur plaats (feestdagen uitgezonderd).

Advies mondkapje te dragen het is niet verplicht.

Reserveren is alleen online mogelijk!

Liever een privé rondleiding? Dit kan gedurende het gehele jaar op afspraak. Alleen mogelijk voor gezelschappen vanaf 10 personen.

Open dagen

Jaarlijks het laatste weekend van september worden er de landelijke open dagen gehouden. Kom genieten, proeven of neem deel aan een rondleiding in onze kelders. Op het terras of in het proeflokaal kunt u genieten van een van onze wijnen met lokale streekproducten. Aanmelden is niet nodig, deelname is gratis.

Masterclass

Heb je behoefte aan meer informatie dan dat wij je kunnen geven tijdens een rondleiding? Boek dan een masterclass van Stan Beurskens of Wiebke Neddermann (minimaal 10 personen). Deze masterclasses kunnen geheel naar wens ingevuld worden. Denk hierbij aan de duur van de masterclass en het onderwerp, maar het is ook mogelijk een wijn/spijs arrangement te boeken.

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van de maatwerk wensen.

Plukevents

Altijd al eens druiven willen plukken? Onderdeel willen zijn van de eeuwenoude wijntraditie? Kom dan naar onze Plukkersdagen.

Omdat wij in de oogsttijd wel wat extra handen kunnen gebruiken en omdat het zo gezellig is organiseren wij elk jaar een aantal Plukkersdagen. Deze vinden altijd plaats op een zaterdag en zondag in oktober. Omdat elk jaar anders is, zijn de definitieve dagen pas een aantal weken van te voren bekend. Je kunt je dan inschrijven, maar let op: vol is vol!

ONZE GASTEN VERTELLEN: