Aan tafel met de wijnmaker
Wijnmakers -brunch, -lunch of -diner
Ontdek de ultieme harmonie van wijn en gastronomie tijdens onze wijnmakersbrunch, -lunch of -diner. Onder leiding van wijnmaker Stan Beurskens en een van onze ‘partners in wijn’ ontdek je hoe wijn en spijs elkaar versterken.
Geniet van verfijnde gangen, bereid door gerenommeerde chefs van topkeukens. Elke gang wordt begeleid door een zorgvuldig geselecteerde wijn, inclusief de unieke blends die Stan Beurskens speciaal voor deze restaurants heeft gecreëerd.
Wijn & Spijs reis
Kom met ons mee op een culinaire ontdekkingstocht en laat je verrassen door verfijnde gerechten, speciaal gecreëerd om naadloos aan te sluiten bij onze St. Martinus wijnen.
Tijdens deze unieke reis proef je hoe chefs van onze favoriete restaurants zich hebben laten inspireren door de karakteristieke smaken van onze wijnen en deze vertalen naar bijzondere culinaire creaties.
Wijn & Spijs reis
met aan Sjuuteeänd
Laat je verrassen door de (h)eerlijke gerechten van biologisch restaurant aan Sjuuteeänd.
Wat kun je verwachten?
Meer info volgt – SAFE THE DATE!
Tijdstip en tijdsduur
Dit arrangement bieden we éénmalig aan en vindt plaats op 2 februari 2025.
Wil je erbij zijn? Kijk voor de exacte data en invulling hier.
Wat zijn de kosten?
Meer informatie volgt.
Let op
N.B. Deze avond gaat alleen door bij een minimaal aantal deelnemers van 15 personen en bij mooi weer.
Toegankelijkheid
Als u slecht ter been bent, kan de weg naar en door de wijngaard lastig zijn. Er is geen personenlift om de kelders te bezoeken en kan er enkel gebruik gemaakt worden van het trappenhuis. Tijdens het bezoek gaan we tot 18 meter diep (3 etages).
Honden
Honden zijn welkom in ons proeflokaal en op het terras, maar mogen in verband met hygiënevoorschriften niet mee de kelders in.
Smaakvolle samenwerkingen
Al het lekkers van de streek
Wij werken graag samen met lokale smaakmakers die het beste van de regio leveren. Onze gewaardeerde restaurantpartners uit het Bergdorpje Vijlen dragen bij aan de authentieke smaakbeleving van onze wijnen.
Regelmatig brengen we deze samenwerking naar een hoger niveau tijdens bijzondere culinaire belevenissen. De kracht van lokale ingrediënten en de finesse van onze wijnen komen samen en brengen de verhalen van de regio tot leven op je bord.